Обучение на учители

хотел Борика – Равногор

Информация за Семеен хотел Борѝка
Семеен хотел Борѝка, Равногор разполага с леглова база от 50 места.

Едно от малкото населени места в България, намерило място в американското списание National Geographic, е родопското село Равногор. В изследване, направено от Националното управление по въздухоплаване и изследване на космическото пространство (NASA) през 2003г, е установено, че районът на село Равногор е екологично най-чистият на Балканският полуостров.

Селото е построено на обширно плато на надморска височина 1350 м. Мястото не е избрано случайно, Равногор е от малкото населени места в Родопите, построени изцяло на равно място.

Семеен хотел Борика заработи през януари 2009 година. Той разполага с 13 двойни стаи; 6 апартамента и 3 мансардни стаи, оборудвани с телефон, кабелна телевизия, мрежа за интернет, парно отопление и самостоятелен санитарен възел.

Хотелът притежава собствена хидрофорна система, генератор за електрически ток, слънчеви колектори, охранителна система, асансьор, охраняем паркинг, Wi-Fi.

Комплексът предлага парна баня, джакузи с отопляеми лежанки, фитнес, сауна, масажно легло Nuga Best и магазин за сувенири.

На разположение на клиентите са оборудвана с мултимедия конферентна зала с капацитет до 50 места и летен бар с барбекю.

Ресторантът към хотела има 50 места и предлага уютна обстановка с камината, многобройните варианти за осветление и доброто озвучаване. Кухнята е заложила на традиционни български ястия, но е в състояние да задоволи различни вкусове.
Лятната градина е оформена на три нива и предлага приятна прохлада в горещите дни.

Recent Posts
Archives
Categories
Meta
Categories
Newsletter