Обучение на учители

Зевс – Поморие

Хотел Зевс се намира в центъра на Стария град в Поморие, само на 5 минути пеша от най-близкия плаж. Предлага климатизирани помещения за настаняване и безплатен WiFi във всички зони.

Елегантният и наскоро обновен ресторант на хотела сервира вкусни местни и международни ястия, а лоби барът е приветливо място, където да се насладите на любимата си напитка.

Хотелът се намира на 15 минути пеша от градския санаториум за процедури с лечебна кал от близкото Поморийско езеро. Езерото е природен резерват, тъй като е разположено на пътя на миграция на птиците, Вия Понтика. Централният площад на Поморие и главната пешеходна улица са на 200 метра.

Малкият град Поморие има живописна стара част, разположена на неголям полуостров с калдъръмени улици и къщи, типични за черноморския регион от 19-и век. Най-близката автобусна спирка е на 300 метра. До градския Музей на солта се стига за 20 минути пеша, а летище Бургас е на 12 километра от хотела. Гостите могат да посетят древната тракийска гробница, която се намира на по-малко от 10 минути с кола.

 

                              

Recent Posts
Archives
Categories
Meta
Categories
Newsletter